Back to top

Όροι χρήσης πληρωμής

Όροι χρήσης eshop

 

 

Το www.verdefashion.gr/eshop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «VERDE Ε.Π.Ε.», που εδρεύει στη στην οδό Κιλκίς – Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με Α.Φ.Μ. 095748151 και εκπροσωπείται νόμιμα και το οποίο προσφέρει προς πώληση γυναικεία αξεσουάρ μόδας, είδη ταξιδίου, τσάντες και υποδήματα. Κάτοχος της παρούσας Ιστοσελίδας είναι η εταιρία με την επωνυμία «VERDE Ε.Π.Ε.», η οποία επίσης τη διαχειρίζεται.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της «VERDE Ε.Π.Ε.»,. που βρίσκεται στην διεύθυνση ΟΔΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Κάνοντας πλοήγηση στην Ιστοσελίδα και χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες ή/και προβαίνοντας σε αγοραπωλησίες Προϊόντων, αποδέχεστε όλους τους τρέχοντες Όρους και τις Προϋποθέσεις, καθώς και τις κατά καιρούς ενημερώσεις τους οι οποίες διέπουν την μεταξύ μας σχέση. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξής σας για μέρος ή για το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας «Επικοινωνία» πριν την πλοήγησή σας ή την χρήση των Υπηρεσιών ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, ή μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνσή μας, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Η παρούσα Ιστοσελίδα περιέχει επίσης συνδέσμους σε άλλες Ιστοσελίδες, τις οποίες δεν διαχειρίζεται η «VERDE Ε.Π.Ε.». Ως εκ τούτου δεν μπορεί να ελέγξει τις Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες, ούτε εγγυάται την ενημερότητα, την ορθότητα, τη νομιμότητα, την πληρότητα ή ποιότητα του περιεχομένου τους και δεν αποδέχεται ευθύνη για αυτές ή για τυχόν απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση τους. Όταν χρησιμοποιείτε τις Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες, ισχύουν αντίστοιχα οι Όροι και οι Προϋποθέσεις κάθε ιστοσελίδας.

 

1. Όροι

Η «VERDE Ε.Π.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η «VERDE Ε.Π.Ε.»,. αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H «VERDE Ε.Π.Ε.» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.verdefashion.gr τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «VERDE Ε.Π.Ε.», υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

3. Περιορισμός ευθύνης

Η «VERDE Ε.Π.Ε.» ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η «VERDE Ε.Π.Ε.» ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «VERDE Ε.Π.Ε.» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η «VERDE Ε.Π.Ε.» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.verdefashion.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της «VERDE Ε.Π.Ε.». Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την «VERDE Ε.Π.Ε.», συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «VERDE Ε.Π.Ε.» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «VERDE Ε.Π.Ε.» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «VERDE Ε.Π.Ε.» ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «VERDE Ε.Π.Ε.» και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.verdefashion.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.verdefashion.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της «VERDE Ε.Π.Ε.» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια

Η «VERDE Ε.Π.Ε.» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της «VERDE Ε.Π.Ε.» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

7.Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας ( password ) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της «VERDE Ε.Π.Ε.» δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

8.Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη «VERDE Ε.Π.Ε.» είναι εμπιστευτικές και η «VERDE Ε.Π.Ε.» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η «VERDE Ε.Π.Ε.» δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η «VERDE Ε.Π.Ε.» χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

9. Αγορά Προϊόντων

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ μόδας

Πραγματοποιώντας μια παραγγελία, συμφωνείτε ότι αγοράζετε ένα προϊόν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Κατά κανόνα παραδίδουμε προϊόντα μόνο εντός των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για παραδόσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείτε να υποβάλετε αίτηση επιθυμίας προϊόντος επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας «Επικοινωνία» και κριθεί μέσω ειδικής διαδικασίας ότι η παράδοση προϊόντων μας εφικτή, θα επιβεβαιώνουμε την έγκριση της παραγγελίας σας και την αποστολή του προϊόντος. Επίσης σε περίπτωση που διαμένετε σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμείτε παράδοση σε χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιλέγοντας ως χώρα διαμονής «Άλλες χώρες» μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία κανονικά. Συγκεκριμένα, οι παραδόσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα εξετάζονται σε ξεχωριστή διαδικασία προκειμένου να εγκριθούν ή να απορριφθούν και οι πελάτες μας θα ενημερώνονται για την αποδοχή ή την απόρριψη του αιτήματος παραγγελίας εντός έξι εργάσιμων ημερών με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Επισημαίνεται ότι το αυτοματοποιημένο μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη με τα στοιχεία του αιτήματος παραγγελίας που θα λάβει η εταιρία μας, δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας σας, αλλά παραλαμβάνεται με την επιφύλαξη της ως άνω διαδικασίας, σε περίπτωση δε αποδοχής αυτής θα λαμβάνεται επιβεβαίωση παραγγελίας κατά τα ανωτέρω όπου θα περιλαμβάνονται και τα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας με την καταβολή της πληρωμής.

Ανάλογα με τη νομοθεσία κάθε χώρας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στην πώληση ορισμένων προϊόντων ή η πώληση ορισμένων προϊόντων ενδέχεται να μην επιτρέπεται καθόλου. Θα λάβετε ειδοποίηση εάν προκύψει τέτοιο πρόβλημα.

Με την ολοκλήρωση του αιτήματος παραγγελίας σας εμφανίζεται η συνολική συγκεντρωτική παραγγελία σας που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία αυτής. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή (η αντικαταβολή ισχύει μόνο εντός Ελλάδος) τότε θα λάβετε την επιβεβαίωση παραγγελίας βάσει της οποίας θα σας παραδοθούν τα προϊόντα υπό τον όρο της προσήκουσας πληρωμής κατά την παράδοση. Σε περίπτωση επιλογής «κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό» η παραγγελία δεν εκτελείται μέχρι να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας.

Η Εταιρία μας για τη μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μέσω τρίτου on line παρόχου υπηρεσιών πληρωμών) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο διαπιστωθεί ότι υπάρχει απροσδόκητη έλλειψη από τους προμηθευτές σε κάποιο/α από τα προϊόντα που θέσατε στην παραγγελία ή/και που κάποιο προϊόν θα είναι διαθέσιμο μετά τον αναγραφόμενο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρόνο παράδοσης ή που υφίσταται πρόβλημα σε σχέση με τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο αίτημά σας, τότε η Εταιρία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθει σε επαφή μαζί σας είτε με μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει είτε με απευθείας τηλεφωνική επαφή μαζί σας δια μέσου αντιπροσώπου της (είτε με όλους τους ανωτέρω τρόπους) προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για την τυχόν τροποποίηση, διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας για διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών τότε η παραγγελία σας θα εκτελείται κατά το μέρος που υπάρχει διαθεσιμότητα και θα ακυρώνεται για το υπόλοιπο μέρος. Σε κάθε περίπτωση η οποιαδήποτε τροποποίηση της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλεται και πάλι με νέο μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει το δε μήνυμα αυτό θα αποτελεί και το επιβεβαιωτικό της παραγγελίας σας βάσει του οποίου και θα εκτελείται η παραγγελία σας. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται κατόπιν βάσει του άρθρου 8 κατωτέρω.

Διευκρινίζεται ότι ο χρόνος αποστολής ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τη δέσμευση των προμηθευτών σε σχέση με το χρόνο παράδοσης συνεπώς, τυχόν καθυστέρηση εκ μέρους των προμηθευτών θα καθυστερήσει το χρόνο αποστολής από εμάς. Οι χρόνοι παράδοσης υπόκεινται σε καθυστερήσεις λόγω καθυστερήσεων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών ή ανωτέρας βίας, κάτι που δεν αποτελεί δική μας ευθύνη. Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παράδοση γίνεται συνήθως μέσα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της αποστολής (1-6 εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδος). Για περαιτέρω πληροφορίες, διαβάστε το άρθρο για την Πολιτική Παράδοσης της εταιρίας μας.

Για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή στην ιστοσελίδα μας πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. Οι επισκέπτες ηλικίας κάτω των 18 δεν επιτρέπεται να ανταλλάσσουν με εμάς δεδομένα και οποιεσδήποτε πληροφορίες. Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, δεσμεύεστε ότι όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή, ότι είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και ότι υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για την κάλυψη του κόστους των προϊόντων.

Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, θα λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι έχουμε λάβει και αποδεχτεί την παραγγελία σας. Η σύμβαση αγοράς των προϊόντων, θα καταρτιστεί μόνο αφότου εγκριθεί η πληρωμή σας και χρεωθεί η πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή ο λογαριασμός σας στο PayPal ή πιστωθεί ο λογαριασμός της εταιρίας «VERDE EΠΕ» με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπτωση αντικαταβολής ή εξόφλησης με μετρητά από το Κέντρο Διανομής μας, τα προϊόντα παραδίδονται με παρακράτηση κυριότητας (η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος, ενώ η εξόφληση με μετρητά ισχύει σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το Κέντρο Διανομής μας). Σε περίπτωση «κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό» η παραγγελία δεν εκτελείται μέχρι να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας. Επισημαίνεται ότι η πληρωμή με αντικαταβολή ή μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται μόνον σε ευρώ

Κατά την εξέλιξη της εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τα οποία θα αναφέρουν την πρόοδο της παραγγελίας σας. όπως «Επιβεβαίωση παραγγελίας»

Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στην λήψη των ανωτέρω ειδοποιήσεων, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας Επικοινωνήστε μαζί μας. Τα μέρη συμφωνούν και αποδέχονται ότι η περιγραφόμενη επικοινωνία και ο τρόπος διεξαγωγής αυτής (μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφωνικής επικοινωνίας) καλύπτει και τις νόμιμες προϋποθέσεις έγγραφης ενημέρωσής σας, γνωστοποίησής σας, επιβεβαίωσης παραγγελίας σας, όπου και όταν ο νόμος το απαιτεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκφράσετε τις αντιρρήσεις, ή να σας παρέχουμε διευκρινίσεις για το περιεχόμενο κάποιου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχετε λάβει κατά τα ανωτέρω, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας «Επικοινωνία»

Σε περίπτωση τηλεφωνικής σας παραγγελίας με πρωτοβουλία σας κατόπιν κλήσης σας προς το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών αποδέχεστε τα ακόλουθα:

ii) Η πληρωμή της παραγγελίας σας δύναται να γίνει είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή μόνον εντός Ελλάδος είτε με παραλαβή της από το Κέντρο Διανομής της εταιρίας μας κατόπιν εξόφλησής της επί τόπου. Να σημειωθεί ότι η δυνατότητα της αντικαταβολής εντός Ελλάδος, καθώς και η παραλαβή από το Κέντρο Διανομής μας δεν ισχύει στην περίπτωση των πολλαπλών παραγγελιών.

iii) Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα από τον χρήστη αποστέλλονται σε αυτόν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που θα δηλώσει στον αρμόδιο εκπρόσωπό μας. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρήστης αποδέχεται ότι η επιβεβαίωση της παραγγελίας αποτελεί πλήρη απόδειξη της συνολικής παραγγελίας και του τιμήματος αυτής και ότι πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις έγγραφης ενημέρωσής σας, γνωστοποίησής σας, επιβεβαίωσης παραγγελίας σας, όπου και όταν ο νόμος το απαιτεί. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος εκτέλεσης της παραγγελίας σας οποτεδήποτε και αν συμβεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που θα μας έχετε δηλώσει.

iv) Κατά τα λοιπά ισχύουν και στις τηλεφωνικές παραγγελίες άπαντες οι Παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις.

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Το κόστος της αποστολής θα χρεώνεται επιπρόσθετα.

10. Πολιτική σχετικά με την παράδοση

Α.Η εταιρία μας σας παρέχει προς διευκόλυνσή σας εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Κατά την αίτηση παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε ή να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Αναλόγως με τον τρόπο που θα επιλέξετε διαμορφώνεται και το συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας σας δυνάμει της οποίας θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή και η οποία θα περιλαμβάνεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας.

Β. Χρόνος, Τρόπος, Τόπος Παραλαβής/Αποστολής

O xρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, ορίζεται πριν την οριστικοποίησή της αλλά και από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Επιβεβαίωσης Παραγγελίας που λαμβάνετε μετά την ολοκλήρωσή της.

i) Παραλαβή της παραγγελίας σας από το Κέντρο Διανομής μας στην οδό Κιλκίς, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ήτοι Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00, όχι αργίες.

ii) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σε διεύθυνση παράδοσης που θα μας δηλώσετε τότε η παράδοση θα γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, που κρίνει η εταιρεία. Η εταιρία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχηρά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας. Η εταιρία μας ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ. Το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας μεταφορών, οι οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για τις χρεώσεις αποστολής και οι οποίες δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε. Η «VERDE ΕΠΕ» δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών.

11. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις :

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «VERDE Ε.Π.Ε.», σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «VERDE Ε.Π.Ε.» στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του ή η ιδιότητα που λείπει είναι σημαντική.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος

Για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της «VERDE Ε.Π.Ε.». Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

α. Να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

β. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 15 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί

γ. το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε, ενώ παρουσιάζεται διαθέσιμο, εξαντληθεί κατά το διάστημα που παρεμβάλλεται ανάμεσα στην παραγγελία και την παραλαβή της παραγγελίας από το προσωπικό μας, τότε η Εταιρεία μας οφείλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος για την διευθέτηση της πορείας της παραγγελία σας που θα περιλαμβάνει ή την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή του παραγγελλόμενου είδους.

Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας υπαιτιότητα, σας ενημερώνουμε ότι επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής - επιστροφής για το προϊόν που επιστρέφετε.

Εφόσον πληρούνται οι όροι της παραγράφου β) και γ) ανωτέρω η επιστροφή του τιμήματος που έχετε ήδη καταβάλλει θα γίνεται απευθείας από εμάς ή σε συνεργασία με τον συνεργαζόμενο πάροχο πληρωμών ή με άλλο τρόπο εντός της χρονικής διάρκειας που προβλέπει ο νόμος στην περίπτωση της υπαναχώρησης. Σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα δια μέσου τρίτου παρόχου πληρωμών (πιστωτική κάρτα κ.λπ.) ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τυχόν προμήθεια που θα σας χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται η εταιρία μας.

Σε περίοδο εκπτώσεων οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση παραλαβής με καταβολή μετρητών από το Κέντρο Διανομής μας, ή κατάθεση σε λογαριασμό, καθώς και στην περίπτωση παράδοσης με αντικαταβολή, η εταιρία μας παρακρατεί την κυριότητα των αγορασθέντων προϊόντων μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση και καταβολή του τιμήματος αγοράς.

ζ) Επισημαίνεται ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνον εντός εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή πλην αργίες) μεταξύ (9.00 – 17.00 τοπική ώρα, πλην της περίπτωσης παραλαβής από το Κέντρο Διανομής μας) και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσής τους από την καταχώρηση της παραγγελίας είναι από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

στ) Με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων χρεώσεων για τη μεταφορά και παράδοση που θα προβλέπονται ρητώς σε προϊόν που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, η γενική τιμολογιακή πολιτική είναι, η ακόλουθη:

Α. Περίπτωση έχοντας επιλέξει τον Ελληνικό ιστότοπο/τόπο διαμονής την Ελλάδα

i) Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Μη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδοας), θα υπολογίζεται από το τμήμα εξυπηρέτησης και θα ενημερώνεστε γραπτώς για την αποδοχή του

iii) Για τις αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, το κόστος αποστολής εξαρτάται από τρίτο μέρος και ο παραλήπτης έχει τον έλεγχο και ευθύνη της μεταφοράς. Επιπλέον του ανώτερου κόστους για παραγγελίες που παραδίδονται σε δυσπρόσιτους ή νησιώτικους προορισμούς, ή αλλιώς δυσπρόσιτες ή νησιώτικες περιοχές, θα υπάρχει επιπλέον «χρέωση δυσπρόσιτου ή νησιώτικου προορισμού» (ανάλογα με τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε παραγγελίας), σύμφωνα με τις χρεώσεις της εταιρίας μεταφορών.

Επισημαίνεται ότι οι όλες οι ως άνω τιμές δύνανται να αλλάξουν οποτεδήποτε.

Β. Περίπτωση έχοντας επιλέξει ιστότοπο/τόπο διαμονής χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Κροατία, Κύπρος, Λεττονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία) ή Άλλες Χώρες (για πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης)

i) Για τις αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (μη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας), θα πρέπει το καλάθι αγορών σας να είναι άνω των 1000€ και το κόστος μεταφορικών ανά παραγγελία είναι εξαρτάται από τον συνολικό όγκο των εμπορευμάτων.

iii) Για παραγγελίες που παραδίδονται σε δυσπρόσιτους ή νησιώτικους προορισμούς, ή αλλιώς δυσπρόσιτες ή νησιώτικες περιοχές, θα υπάρχει «χρέωση δυσπρόσιτου ή νησιώτικου προορισμού» (ανάλογα με τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε παραγγελίας), σύμφωνα με τις χρεώσεις της εταιρίας μεταφορών.

iv) Διευκρινίζεται πώς για παραδόσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείτε να υποβάλετε αίτηση επιθυμίας προϊόντος επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας «Επικοινωνία», και κριθεί μέσω ειδικής διαδικασίας ότι η παράδοση προϊόντων μας εφικτή, θα επιβεβαιώνουμε την έγκριση της παραγγελίας σας και την αποστολή του προϊόντος. Επίσης σε περίπτωση που διαμένετε σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμείτε παράδοση σε χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία κανονικα.

Επισημαίνεται ότι οι όλες οι ως άνω τιμές δύνανται να αλλάξουν οποτεδήποτε.

Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα που παραδίδονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και συναφή έξοδα, ενώ μπορεί επίσης να προστεθούν σε αυτά χρεώσεις και άλλα κόστη που επιβάλλει η εκάστοτε εθνική νομοθεσία, για τα οποία δεν φέρει ευθύνη η εταιρία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιες μπορεί να είναι αυτές οι χρεώσεις, αντιθέτως, ο καταναλωτής έχει περισσότερες δυνατότητες να γνωρίζει ή να ενημερωθεί για αυτές ή, τουλάχιστον, για την πιθανότητα ύπαρξής τους και για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να έχετε ελέγξει το ενδεχόμενο αυτό πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από την ιστοσελίδα μας.

ii) Κάθε χώρα έχει τη δική της τελωνειακή πολιτική, γι’ αυτό συνιστάται να επικοινωνήσετε πρώτα με το τοπικό τελωνειακό σας γραφείο για περαιτέρω πληροφορίες. Ταυτόχρονα, λάβετε υπόψη σας ότι, όταν παραγγέλνετε από την ιστοσελίδα μας θεωρείται ότι εσείς εισάγετε τα προϊόντα και πρέπει να συμμορφώνεστε με όλους τους νόμους και τους κανονισμούς της χώρας όπου γίνεται η παραλαβή των προϊόντων.

iii) Το κόστος αποστολής για διεθνείς προορισμούς (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) εξαρτάται από τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε προϊόντος και τον εκάστοτε προορισμό. Καθώς επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας, θα λάβετε προηγούμενη ειδοποίηση για τις λεπτομέρειες αυτές ώστε να είστε πλήρως και σωστά ενημερωμένοι για το κόστος που περιλαμβάνεται στην παράδοση της παραγγελίας σας.

Εάν το προϊόν της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμο για λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών για περισσότερες από 30 ημέρες (μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας) όπως όλως ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς λόγω ελλείψεων στην παραγωγή ή αδυναμίας του προμηθευτή, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα επικοινωνεί με τον πελάτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αρχικά, θα προτείνεται ένα ίδιο προϊόν ή άλλη εμπορική επωνυμία του ίδιου προϊόντος ή ένα προϊόν από διαφορετική κατηγορία ή ένα υποκατάστατο προϊόν. Εάν ο πελάτης δεν συμφωνεί να προχωρήσει με κάποια άλλη αγορά, θα προσφέρεται πλήρης επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών, ατόκως.

12. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

13. Τρόποι Πληρωμής

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε. Στο πλαίσιο αυτό δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε, κατά τα αναφερόμενα παρακάτω, τον τρόπο πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, ήτοι α) μέσω πιστωτικής κάρτας, β) μέσω τρίτου συνεργαζόμενου on line παρόχου πληρωμών όπως λ.χ. πιστωτική κάρτα γ) με αντικαταβολή μόνον εντός Ελλάδος, δ) εξόφληση με μετρητά ισχύει σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας από το Κέντρο Διανομής μας ε) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών μεθόδων πληρωμής για μια παραγγελία.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «VERDE Ε.Π.Ε.» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, μέσω Eurobank.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR02 0172 2230 0052 2300 8972 271

EUROBANK GR3802602820000120200532805

PROCREDIT GR3711600000000001400115001

ALPHA GR5801407120712002002005895

ΕΘΝΙΚΗ GR9801102080000020847061619

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας, τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ο Δικτυακός Τόπος χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) για την ασφάλεια των πληροφοριών, των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό-κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της SSL σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό-κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία και προστατεύοντας τις πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Οι φυλλομετρητές (browsers) Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στο Δικτυακό Τόπο.

Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε λαμβάνονται μόνον από τους με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα δέον εστί να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα ή την ταυτότητά σας. Επίσης κατά την παράδοση δέον εστί να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα του. Εφόσον, πάντως, παρουσιαστεί ενώπιον του διανομέα στη διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει, πρόσωπο το οποίο δηλώσει ότι ενεργεί στο όνομα και για λογαριασμό σας κατόπιν σχετικής προφορικής εξουσιοδότησής σας, τότε ευλόγως λογίζεται από τον διανομέα ότι ενεργεί υπό την ιδιότητα αυτή.

Η εταιρία μας ουδόλως ευθύνεται για τις πολιτικές και τη λειτουργία του των πιστωτικών καρτών. Σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα δια μέσου τρίτου παρόχου πληρωμών (λόγου χάρη πιστωτικές κάρτες) ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τυχόν προμήθεια που θα σας χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται η εταιρία μας.

Επισημαίνεται ότι η πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας «ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ» ισχύει μόνο εντός Ελλάδος χωρίς επιπρόσθετη χρέωση στο Νομό Θεσσαλονίκης (δείτε αναλυτική λίστα) και με επιπλέον χρέωση σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ….€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Πληρώστε μόνο με μετρητά και μόνο σε ευρώ τον υπάλληλο της εταιρίας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας, αφού πρώτα ελέγξετε το/τα προϊόντα που παραλαμβάνετε. Η αντικαταβολή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές παραδόσεις.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

14. Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

1. H «VERDE Ε.Π.Ε.» ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.

2. H «VERDE Ε.Π.Ε.» δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση

3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί

4. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της «VERDE Ε.Π.Ε.» μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη αντίστοιχη φόρμα μη αποδοχής.

15. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, υπερασπιστείτε και απαλλάξετε την εταιρία και τους διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, συμβούλους, αντιπροσώπους και συνεργάτες της από οποιαδήποτε και όλες τις απαιτήσεις τρίτων μερών, ευθύνη, ζημιές ή/και κόστη (συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, αμοιβών νομικών συμβούλων) που προκύπτουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς ή από την παραβίαση εκ μέρους σας των Όρων και Προϋποθέσεων. Σε κάθε περίπτωση, πάντως και εφόσον οποιαδήποτε ζημία σας οφείλεται σε αποδεδειγμένη αμέλεια της εταιρίας, η εταιρία ευθύνεται μόνον για την κάλυψη τυχόν θετικής ζημίας του ζημιωθέντος που προέρχεται και σχετίζεται ευθέως με το ζημιογόνο γεγονός και την αμέλεια της εταιρίας. Ωσαύτως ισχύουν όλοι οι περιορισμοί ευθύνης που αναγράφονται στους παρόντες όρους χρήσης τους οποίους αναγνωρίζει και αποδέχεται ο χρήστης/καταναλωτής/επισκέπτης στο σύνολό τους ως έγκυρους και σύμφωνους προς την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη.

16. Ακυρότητα

Εάν οποιοδήποτε μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων δεν είναι εκτελεστό (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε διάταξης στην οποία αποκλείουμε την ευθύνη μας απέναντί σας), η εκτελεστότητα οποιουδήποτε άλλου μέρους των Όρων και Προϋποθέσεων δεν θα επηρεαστεί – όλοι οι άλλοι όροι θα παραμείνουν πλήρως σε ισχύ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, εφόσον είναι δυνατό, υπάρχει η δυνατότητα ένας όρος/υπο-όρος ή μέρος ενός όρου/υπο-όρου να ληφθεί υπόψη ξεχωριστά προκειμένου να καταστεί έγκυρο το υπόλοιπο μέρος, ο όρος θα ερμηνεύεται ανάλογα. Διαφορετικά, συμφωνείτε ότι ο όρος πρέπει να διορθωθεί και θα ερμηνεύεται ώστε να προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το αρχικό νόημα του όρου/υπο-όρου, σύμφωνα με το νόμο.

17. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (socialmedia)

Η Ιστοσελίδα σας παρέχει την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή του Facebook και Instagram. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να επιτρέπουν την πρόσβαση ή/και σύνδεση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς δεν ελέγχουμε αυτές τις υπηρεσίες των κοινωνικών δικτύων και τα προφίλ σας σε αυτά και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες ή να θέσουμε κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές τις υπηρεσίες. Αυτά τα ζητήματα μπορείτε να τα ελέγξετε μόνο εσείς και οι πάροχοι των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, όχι η «VERDE ΕΠΕ». Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τέτοιο χαρακτηριστικό διατίθεται στην Ιστοσελίδα μας, συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους. Δεν ευθυνόμαστε για οποιεσδήποτε ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε παρόχου υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης ή για τη χρήση εκ μέρους σας των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα τους.

18. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Συμφωνείτε, όπως και εμείς, ότι υπάγεστε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, Ευρώπη.

 

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μενού